Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

Λίγο έλειψε να τιναχτεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά στον αέρα μετά και την παραπάνω δήλωση του κ. Πολάκη οτι δεν θα ειναι υποψήφιος αν δεν ειναι και ο Μιχάλης στο ψηφοδέλτιο του νομού. Τελικά η Κουμουνδούρου έστειλε το μήνυμα «όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά», ρίχνοντας το γάντι προς τον Πολάκη που φυσικά υποχώρησε και μάλλον θα ειναι στο ψηφοδέλτιο του νομού δίχως βέβαια το Μιχάλη που τόσο τον είχε βοηθήσει τις προηγούμενες εκλογές ειδικά στην Κισαμο. Η κόντρα ανάμεσα σε οπαδούς- φίλους -υποστηρικτές, Πολάκη και Σταθάκη ειναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια ακόμα και εδώ στην Κίσαμο και έχει να κάνει με τις εκλογές του 2019 που φαίνεται όπως υποστηρίζουν γνώστες, οτι Πολάκης και Χαιρετάκης αντάλλαξαν ψήφους με αποτέλεσμα να βγει ο κ. Πολάκης βουλευτής και να χάσει ο κ. Σταθάκης. Πάντως η θέση ειναι ακόμα ανοικτή στο ψηφοδέλτιο στο νομό και δεν ειναι απίθανο να δούμε τον Μιχάλη στα ψηφοδέλτια σε δεύτερο χρόνο, αν και τα πράγματα έχουν στενέψει πολύ. 
Να θυμίσω οτι πρώτη φορά ο Μιχάλης Χαιρετάκης ασχολήθηκε με τα κοινά το 2009 όταν κατέβηκε και εκλέχτηκε υποψήφιος στον δήμο Κισάμου με τον συνδυασμό του κ. Κουκουράκη.

Το θέμα όπως λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείτε λήξαν..εκτός βέβαια απο την περιοχή μας που θα έχει και συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: