Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ

 Το Περιφερειακό Τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και ο  "Σύλλογος Αιμοδοτών Τμήματος Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ειρηναίος Γαλανάκης", σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, διοργανώνουν την Πρώτη Αιμοδοσία για το 2023  την Τρίτη 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, στο ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ Πολύκεντρο της Ι. Μ. Κ. Σ.
Το αίμα δεν πωλείται, ούτε αγοράζεται... Μόνο δωρίζεται!!! Και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη  και δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να βοηθήθουν... Ελάτε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να κάνουμε Ένα Δώρο Ζωής στον Συνάνθρωπο μας!!
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6982223617, 6976408009, 6937450677 και 6979937366 ή στείλτε μνμ στην Σελίδα του Π. Τ. Κισάμου στο fb... 
Ελάτε μαζί μας, σε αυτήν την μεγάλη γιορτή Αλληλεγγύης, ελάτε να Δώσουμε Ένα Δώρο Ζωής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: