Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ

Ο Βουλευτής Ν. Χανίων της ΝΔ και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Βασίλης Διγαλάκης, θα επισκεφθεί το Έλος Κισάμου το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:00πμ για να βρεθεί κοντά στους πολίτες, να ακούσει τα προβλήματα και να συζητήσει μαζί τους τις προοπτικές ανάπτυξης και αναβάθμισης της περιοχής.
Η συνάντηση - συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Παραδοσιακό Καφενείο "Το Έλος" (Δ/νση: Κυριτσάκη Ιωάννη) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: