Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΟ ( αλλά ωσπου να πάνε οι διασώστες η γυναίκα την κοπάνησε)

Περιστατικό έχουμε αυτήν την ώρα στον Μπάλο με γυναίκα*** η οποία δεν αισθάνθηκε καλά κατά την ανάβαση της απο την λιμνοθάλασσα προς το χώρο σταθμευσης. Στο σημείο έχει πάει όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις όχημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κισάμου, ο Ερυθρός Σταυρός και ασθενοφόρο.
Τελικά παρα την προσπάθεια η τουρίστρια δεν βρέθηκε....
*** Ξεσήκωσαν όλο το μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, το Κ.Υ. Κισάμου, το Ερυθρό Σταύρο τμήμα Κισάμου συνολικά (10) άτομα, τα οποία κατέβηκαν το μονοπάτι του Μπάλου έως και την παραλία αναζητώντας την κοπέλα που δήλωσε πρόβλημα υγείας και δεν είχαν την στοιχειώδη υπευθυνότητα να ενημερώσουν τις Αρχές που τους αναζητούσαν ότι είναι καλά.
Φωτο αρχείου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: