Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

19ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

 Μια 19χρονη κατήγγειλε στις αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Δευτέρας (01/08).
Η 19χρονη κοπέλα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε βρισκόταν σε beach bar στα Φαλάσαρνα όπου γινόταν μεγάλο πάρτυ και διασκέδαζε με την παρέα της.
Λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή κοπέλα φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού σε παραλία γνωστού beach bar στην Κίσαμο.
Η 19χρονη μετέβη το πρωί της Δευτέρας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων για να καταθέσει μήνυση για το τρομακτικό συμβάν που βίωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o φερόμενος ως δράστης της πράξης βιασμού, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, συνελήφθη από την αστυνομία.
Η καταγγελία, σε κάθε περίπτωση, ερευνάται από τις αρχές, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση.
Την Τρίτη ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: