Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ: ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ!

Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Στίβου χτύπησε το Σαββατοκύριακο 29-30/5 στα Χανιά, με το διεθνές μίτινγκ στίβου "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ" με συνδιοργάνωση των Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, του δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και των αθλητικών σωματείων " Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος" και "Α.Ο. Κύδων Χανίων".  Περισσότεροι από 140 αθλητές/-τριες από 27 χώρες της Ευρώπης συγκεντρώθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με μεγάλα ονόματα να δίνουν το παρόν, όπως αυτό του Μ. Τεντόγλου και της Ρ. Σπανουδάκη αλλά και του παλαίμαχου Κ. Κεντέρη. Οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αθλητές της ελίτ του στίβου και να αγωνιστούν σε μία υψηλών προδιαγραφών οργάνωση, δείχνοντας και πάλι με τις επιδόσεις τους, ότι έχουμε να περιμένουμε πολλά από αυτούς! 
Ο Γιώργος Πόπα, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη, κατετάγη 12ος στα 400μ Ανδρών με χρόνο 51"27 σε ένα "κύκλο" για δυνατούς λύτες! Ο Ξηρουχάκης Μανώλης κατετάγη 8ος στα 1200μ Κ16 Αγοριών, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, με χρόνο 4'.12".75. Με ατομικό ρεκόρ συνέχισε και η Χασιώτη Λαμπρινή, που κατετάγη 13η στα 80μ Κ16 Κοριτσιών με χρόνο 11".19. Στο ίδιο αγώνισμα, ατομικό ρεκόρ έκανε και η Κουφάκη Γεωργία, κατακτώντας την 18η θέση με χρόνο 11".70. Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η Συμπόνη Κατερίνα στα 400μ Γυναικών που κατετάγη 19η με χρόνο 66".55. Τέλος, καλή επίδοση σε μια ανταγωνιστική κατηγορία και για τον Κυρμπίζο Γιώργο, ο οποίος κατετάγη 16ος στα 80μ Κ16 Αγοριών με χρόνο 10".92.

Δεν υπάρχουν σχόλια: