Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ.....

Δίσεκτο έτος φέτος και στις 29 Φεβρουαρίου μαύρη μέρα για την Κίσαμο και το λιμάνι της αφού η περιβόητη Πύλη προς Δυτικά χάνει την σύνδεση της με τα νησιά της την Πελοπόννησο αλλά και τον Πειραιά. Το έγγραφο της Aυλέμων ναυτιλιακή τα λέει όλα.
Δεν ξέρω αν το έχουν πάρει χαμπάρι οι υπεύθυνοι και η δημοτική μας αρχή τι πάει να γίνει, αλλά μια διαμαρτυρία δεν θα έκανε κακό... εκτός κι αν απο την 1η του Μάρτη θα έχουμε άλλο καράβι στην γραμμή μας ... λόγου χάρη την Μυρτιδιώτισσα. (που είναι και καλοπληρωμένη)
Μας υποσχέθηκαν ΒΟΑΚ απο το λιμάνι και μάλλον αυτό θα είναι το αντίτιμο της υπόσχεσης. Κρίμα βέβαια σε άλλες εποχές κάποιοι άλλοι στα πραγματα θα έκαναν επανάσταση....

Μεγάλη απώλεια και θα το καταλάβουμε αργότερα μιας και η συγκεκριμένη εταιρεία είχε αξιοπιστία, συνέπεια και πολύ καλή ενημέρωση, και κανονικά θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για όλα μας πρόσφεραν τον καιρό που ήταν στο λιμάνι μας.