Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Με ευχές για μια χρονιά με εξίσου δυναμική παρουσία και ουσιαστικό έργο, όπως αυτή που πέρασε, πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, από κοινού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κανδάνου, στο κέντρο "Ειλικρίνεια".
Ευχές προς τα μέλη του Σώματος αλλά και ευχαριστίες σε εθελοντικές οργανώσεις και φορείς για την συνεργασία που έχουν και που φέρνει τα θετικά αποτελέσματα, απεύθυνε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κισάμου, Πυραγός Νικολουδάκης Γεώργιος, ευχαριστώντας επίσης και τους πολλούς παριστάμενους στην εκδήλωση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης Γιώργος και ο αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης που ευχήθηκαν δύναμη και επιτυχίες στις εκτέλεση του απαιτητικού τους έργου.
-Καλή χρονιά στους Πυροσβέστες μας με λιγότερα και όσο το δυνατόν διαχειρίσιμα συμβάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: