Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΝΙΚΟ .........ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Η απόφαση του δήμου Κισάμου, αλλά και των άλλων δήμων για ματαίωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων ήταν φυσιολογική μετά και τις..απειλές περί φυλάκισης κλπ. Φυσικά και προέχει η υγεία μας ...το ότι ο δήμος όμως ακυρώνει και τις άλλες εκδηλώσεις ειδικά της Καθαράς Δευτέρας είναι σίγουρο κάτι που ξεπερνάει την λογική.... Θεωρώ ότι η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας δεν έχει καμιά σχέση με τα Καρναβάλια και κακώς ακυρώνεται... φυσικά κανείς μα κανείς δεν θα μας απαγορεύσει να πάμε να πετάξουμε τον αετό μας, να φάμε τα νηστίσιμα μας και να χαρούμε την μέρα. Περισσότερο πανικό σκορπούν οι βιαστικές αποφάσεις απ' όπου κι αν προέρχονται.
-Τέλος επειδή έχει γίνει ήδη μια κουβέντα για μεταφορά των Καρναβαλικών εκδηλώσεων το καλοκαίρι, τέλος Ιουλίου θα το κάνουν κάποιες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα, καλό είναι να το πάρουμε και μεις ζεστά μιας και θεωρώ ότι η επιτυχία θα είναι μεγαλύτερη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: