Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ

Πρόβλημα αντιμετωπίζει το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου στις διακομιδές των έκτακτων περιστατικών από την Κίσαμο προς το Νοσοκομείο Χανίων λόγω των έργων που γίνονται στο κομμάτι του Μελισσουργειού, και ιδιαίτερα με κάποιους οδηγούς αυτοκινήτων που παρόλο ακούνε τις σειρήνες και βλέπουν τους φάρους αναμμένους, δεν κάνουν στην άκρη ως οφείλουν.... όπως ανέφεραν οι οδηγοί του ασθενοφόρου.
Μάλιστα χθες με σοβαρό περιστατικό το ασθενοφόρο ακινητοποιήθηκε πάνω απο 5 λεπτά δίχως λόγο και με κίνδυνο για τον ασθενή. 
Η αλήθεια είναι οτι ειδικά στο σημείο που βρίσκονται τώρα τα έργα, το ένα αυτοκίνητο χωρά ίσα ίσα, αφού το έχουμε ξαναπεί οτι ο δρόμος παρ όλο που ήταν σχεδιασμένος να κλείσει και να γίνει μονόδρομος καθ' όλο το διάστημα των έργων, δεν καθαρίστηκε απο την δεξιά μεριά με αποτέλεσμα να χωρά ένα αυτοκίνητο και μάλιστα με κίνδυνο, αφού υπάρχει και ένας τεράστιος βράχος στην μέση. (ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: