Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεύτερο νηπιαγωγείο Καστελίου Κισάμου1967-68 αν δεν κάνω λάθος, το σχολείο λειτούργησε για πολλά χρόνια στην οικία του Κουτσουρέλη στην Ομογενών Αμερικής απέναντι απο το 1ο Δημοτικό.
Πρόσωπα που δυστυχώς δεν αναγνωρίζω πλην της Μυλωνάλης Κατερίνας του Πλευράκη Κωστή του Γιάννη Ξηρουχάκη αριστερα και δεξιά Ξηρουχάκη- Κλωστράκη και Χαραλαμπάκη.... Το ένα αγόρι ο Μιχάλης Κλωστράκης.
Κάθε βοήθεια δεκτή!! και ειδικά να μάθουμε την νηπιαγωγό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: