Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

Φιλανθρωπική Βραδιά αγάπης στο Ecali club υπέρ προνοιακών δομών Αννουσάκειου

 Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου "The Ecali Club"
Αξιολογώντας και αναγνωρίζοντας την ποιότητα και διαχρονικότητα του προνοιακού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου στήριξης εμπερίστατων και ευπαθών προσώπων και κοινωνικών ομάδων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής, όπως αυτό πραγματώνεται μέσα από τις δομές και δράσεις του Αννουσάκειου Ιδρύματος, το "The Ecali Club" διοργανώνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά υπέρ των δομών και δράσεων αυτών.
Την βραδιά πλουτίζει, ευγενώς προσφερόμενος, ο μεγάλος καλλιτέχνης της Κρητικής Μουσικής κ. Αντώνης Μαρτσάκης με το συγκρότημα του.
Τόπος διεξαγωγής The Ecali Club, Λόφου 15, Εκάλη, Αθήνα. Είσοδος 50€

Δεν υπάρχουν σχόλια: