Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Χανίων για το παιχνίδι τίτλου ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο... 
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 15.00 μ.μ
 Νέος Κισσαμικός-Άρης Βουκολιών στο Καστέλι
Διαιτητής: Ούτας
Βοηθοί:  Αναστασάκης-Μπραουδάκη
Παρατηρητής διαιτησίας: Τριανταφύλλου
Και η επίσημη ανακοίνωση των Ακαδημιών του Νέου Κισαμικού εδώ και ένα μήνα.
Με απλά λόγια η ΕΠΣ Χανίων δεν αναβάλει ένα παιχνίδι για να διασκεδάσουν τα παιδιά, ούτε το ορίζει άλλη ημερομηνία γιατί απλά έτσι θέλει. Το ποδόσφαιρο σε αυτές τις κατηγορίες είναι ερασιτεχνικό φίλοι μου στην ΕΠΣ Χανίων, όσο το πάτε κόντρα τόσο θα έχετε απώλειες. Δεν αφήνετε τα παιδιά να διασκεδάσουν αλλά τα βάζετε να παίξουν ποδόσφαιρο την επομένη του χορού τους... φυσικά μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην διοίκηση των Χανίων, εκτός κι αν δεν θεωρεί οτι είναι παιδί της και ο Νέος Κισαμικός. 
Πάντως στο γήπεδο την Κυριακή δεν θα πέφτει καρφίτσα.... και θα νικήσουμε κιόλας γιατί αυτά τα παιδιά αξίζουν όχι το πρωτάθλημα αλλά να τα προσέξουμε. 

Υ.Σ για να λύσω και μερικές απορίες σχετικά με το ποιος έχει την ευθύνη αυτή λέω
1) Η ΕΠΣ Χανίων έχει στα χέρια της απο την αρχή της περιόδου χαρτί που ζητάει να μην παίζει την ίδια ώρα με την ΠΑΕ Χανιά-Κισαμικός για πολλούς και ευνόητους λόγους!!
2) Η ΕΠΣ Χανίων έχει στα χέρια της χαρτί εδώ και 2-3 βδομάδες οτι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου θα κάνει χοροεσπερίδα, άρα την επομένη ημέρα δεν θα ήθελε να παίζει.
Αυτά για να καταλάβουμε την αντικειμενικότητα της...χρόνια τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: