Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Κισάμου σας προσκαλεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 6:00μ.μ. σε μία πρωτότυπη Αποκριάτικη Γιορτή!
Ελάτε να γιορτάσουμε τον ερχομό της Άνοιξης παρέα, σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα εμπνευσμένο από τις αποκριάτικες παραδόσεις του κόσμου. 
Αφήστε λοιπόν τις αποκριάτικες στολές στο σπίτι, βάλτε ένα κάτασπρο μπλουζάκι πάνω από τα ρούχα σας κι ελάτε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να παίξουμε όλοι μαζί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. 
Η Άνοιξη θα καταφέρει να έρθει στη γη; Φέτος..θα χρειαστεί σίγουρα! τη βοήθεια σου... Διοργάνωση-Πρωτοβουλία: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου Κισάμου 
Σύνθεση - Παρουσίαση: Θεώνη Κουτσουνάκη 
Προωθητικό Υλικό: Θοδωρής Παρασκάκης +παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου 
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου Ώρα: 6:00μ.μ. Διάρκεια: 60' 
Γενική Είσοδος: 4€ Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: