Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΥΘΗΡΑ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ

Ο κ. Κώστας Κατσαφάδος, Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων έπειτα από πρωτοβουλία του, εξασφάλισε τη δέσμευση τόσο του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη όσο και της πλοιοκτήτριας εταιρεία, η οποία δρομολογεί το πλοίο στη γραμμή Πειραιάς - Κύθηρα και Κύθηρα - Πειραιάς, ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 6 Μαρτίου.
Ο κ. Κατσαφάδος σε δήλωσή του τόνισε: "Η κυβέρνηση της ΝΔ, προσπαθεί και δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.  Μετά την εξασφάλιση της παραμονής των Κυθήρων στην άγονη γραμμή των αεροπορικών πτήσεων,  η δρομολόγηση του πλοίου που συνδέει το νησί με τον Πειραιά θα ξεκινήσει από τις 6 Μαρτίου. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια και τους δυο και πιστεύω ότι η κανονικότητα θα επιστρέψει ώστε να συνεχίσουμε με πράξεις να στηρίζουμε τους νησιώτες της πατρίδας μας και φυσικά τα Κύθηρα."
Πηγή: Κώστας Κατσαφάδος 
Βουλευτής ΝΔ Ά Πειραιώς & Νήσων
- Από την μια είμαι ευχαριστημένος απο την άλλη σκέφτομαι Κίσαμο θα πιάνει η άγονη ή όχι; 
Πάντως καλό είναι να ενδιαφερθούμε μιας και αν θέλουμε να έχουμε λιμάνι, τουρισμό, αλλά και ανταπόκριση με τα νησιά μας και την Πελοπόννησο.
Βέβαια θα χρειαστούμε και πλοίο μιας και θα γίνει φέτος και η αδελφοποίηση των δήμων Κυθήρων με την Κίσαμο, στα Αντικύθηρα ..πως θα πάμε με ψαροκάικα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: