Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΕΚΤΑΡΙΕ

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κισάμου Νεκτάριος Κουμάκης επιλέχθηκε ως Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, σε θέματα σχεδιασμού έργων υποδομών που σχετίζονται με την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο Νεκτάριος είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, και να θυμίσω οτι έχει θητεύσει αντιδήμαρχος Κισάμου και Μηθύμνης, ειδικός συνεργάτης του Νομάρχη Γρηγόρη Αρχοντάκη την περίοδο 2006-2010, πρόσφατα ήταν ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη και οι φήμες το είχαν φέρει να είναι και ειδικός συνεργάτης της βουλευτού Χανίων Ντόρας Μπακογιάννη.
Με την επιλογή του στην θέση του ειδικού συμβούλου του κ. Καλογερή θεωρώ την βοήθεια του δεδομένη και ευελπιστώ να δω έργα στην περιοχή μας ειδικά στις υποδομές που είμαστε για κλάματα. 
Μεγάλο το βήμα αλλά είμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρει.
Καλή δύναμη Νεκτάριε


Δεν υπάρχουν σχόλια: