Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων που βρίσκονται στους τουριστικούς άξονες του Δήμου μας μαζεύτηκαν στην αιθουσα εκδηλώσεων μετά απο πρόσκληση του Δήμου Κισάμου και ιδιαίτερα του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Μαυροδημητράκη. 
Λίγους μήνες πριν την νέα τουριστική σεζόν κουβέντιασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να βρουν λύσεις ειδικά στο οδικό δίκτυο, την καθαριότητα, στην ύδρευση, τον τρόπο αποκομιδής των σκουπιδιών, προβλήματα τα περισσότερα κοινά για όλες τις κοινότητες, που όμως η δημοτική αρχή θέλει να λύσει το συντομότερο δυνατόν. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος όπου οι Πρόεδροι εξέθεσαν τους προβληματισμούς αλλά και τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων, καταθέτοντας μάλιστα και εγγράφως τις προτεραιότητες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: