Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

ΦΩΤΟΜΑΤΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...

 Θεωρώ οτι πολύ καιρό έκατσε μονάχο του το αγαπημένο παγκάκι του Τελωνείου... και δεν θα ήταν άσχημο ειδικά με τέτοια θέα να μην του βάλουμε και άλλα δυο τουλάχιστον για ..... παρέα.
Φυσικά και κάτι τέτοιες ταμπέλες δεν είναι οτι το καλύτερο ...έτσι και αλλιώς τα παλιά ονόματα των δρόμων θα μείνουν.. καιρός να αντικαταστήσουμε τις παλιές και φυσικά όχι καρφώνοντας τα στα αρχαία μας. Βέβαια της Τομπάζη της λείπουν πολλά αλλά είναι μια αρχή αυτό και ο φωτισμός... (τον ξέχασαν μάλλον).

Δεν υπάρχουν σχόλια: