Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΑΘΗΣ

Μετά από μια μεγάλη απογοήτευση που έζησα σήμερα στο μη προστατευόμενο Λαφονήσι συνέχισα με μια άλλη απογοήτευση στην μη προστατευόμενη Άσπρη Λίμνη. Κύριοι στο Δήμο και στην μονομετοχική αν θέλετε να διώξετε το καλοκαίρι το ντόπιο πληθυσμό από το Λαφονήσι να μας το πείτε. Αν θέλετε να κρατάτε τους χώρους στάθμευσης για τα λεωφορεία και να μας αναγκάζετε να βρούμε ένα κέδρο (που δεν προστατεύετε) για να αφήσουμε το αυτοκίνητό μας, να μας το πείτε.
Αν δεν σας περίσσεψαν 5 ομπρέλες (γιατί έχετε γεμίσει το νησί του Λαφονησίου) να βάλετε στην μικρή παραλία της Άσπρης Λίμνης, να μας το πείτε. Και τέλος αν ο πρόεδρος της μονομετοχικής δεν είναι ικανός να εφαρμόσει την Ε.Π.Μ. του Λαφονησίου και τον νοιάζει μόνο το κέρδος, τότε να παραιτηθεί και να μπει κάποιος που μπορεί, γιατί το Λαφονήσι δεν θα υπάρχει στην μορφή που το ξέρουμε σε λίγα χρόνια...
Ο τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Βάθης
Κυριάκος Κογχυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: