Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΡΟΚΚΑΣ 2017

- Οι Γιορτές Ρόκκας αποτελούν μια συνάντηση της κοινωνίας και του πολιτισμού στα χωριά Ρόκκας και Κεράς στην Κίσαμο Χανίων. Μια γιορτή των τεχνών και των επιστημών που διοργανώνεται από τους ίδιους τους κατοίκους της και προσελκύει επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η φιλοσοφία της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή την ακατέργαστη ομορφιά της τοπικής κοινωνίας με την υψηλότερη έκφραση τέχνης και το κράμα, που θα δημιουργηθεί από την ένωσή τους, να καθιερωθεί σαν πολιτιστικός προορισμός κάθε καλοκαίρι. 
Οι γιορτές που φέτος θα διαρκέσουν δυο βδομάδες ξεκινούν την Δευτέρα 24 Ιουλίου και τελειώνουν στις 7 Αυγούστου με την κεντρική εκδήλωση που θα γίνει εντός του αρχαιολογικού χώρου της Ρόκκας με την  Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: