Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Μάλλον δεν μπορεί να βρεθεί λύσει για τα Σαββατοκύριακα και κάθε Δευτέρα βλέπουμε αυτά τα χάλια στην πόλη. Μάλιστα έχουμε και το εξής καθημερινό, τα νοικοκυριά βάζουν τα σκουπίδια τους στον κάδο, ενώ τα μαγαζιά τα πετάνε κατάχαμα. 
Μιας και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα καλό ή να βάλουμε άλλο ένα κάδο προσωρινά το καλοκαίρι στα 4-5 σημεία μέσα στην πόλη ή να πάρουμε ένα τέτοιο σκουπιδιάρικο αποκλειστικά για τα μαγαζιά. 
Επαγγελματίες του τουρισμού να μην προσέχουν την περιοχή τους; Πως θέλουν να δουλέψουν άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: