Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο ΝΕΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ .....

....Κισάμου, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη την Τετάρτη 12/07/17 στην πλατεία Τζανακάκη όπου οδηγός γνωστής εταιρείας παρά τις απαγορευτικές πινακίδες πάρκαρε το φορτηγό  τροφοδοσίας εντός της δοκιμαστικής διαπλάτυνσης παραβιάζοντας τους κανονισμούς, εκφράζει την αγανάκτηση του και ενημερώνει ότι ο πρόεδρος κ. Πατεράκης Ευάγγελος, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου όπου έδωσε ένορκη κατάθεση καθώς και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.
Ο ΝΕΣΚ υπήρξε από την αρχή αντίθετος στην απόφαση του Δήμου για την δοκιμαστική διαπλάτυνση πιστεύοντας ότι θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα, όχι μόνο αισθητικά αλλά και λειτουργικά δημιουργώντας ακόμη περισσότερα προβλήματα, δυσχεραίνοντας τόσο τη διέλευση των πεζών όσο και των οχημάτων, ειδικά τώρα που η κίνηση είναι αυξημένη λόγω της τουριστικής περιόδου. Παράλληλα αποδοκιμάζει την οποιαδήποτε προκλητική συμπεριφορά και την έλλειψη σεβασμού ως προς τους κανονισμούς. Ο Δήμος Κισάμου θα πρέπει να εφαρμόσει άμεσα τις αποφάσεις που έχει πάρει για την οριοθέτηση των χώρων φορτοεκφόρτωσης όσο και τις ώρες που η διαδικασία αυτή επιτρέπεται έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης στάθμευσης, καθώς η καθημερινή εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της Κισάμου μόνο τιμητική δεν είναι για τους επισκέπτες και τους δημότες.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: