Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΕΚΠΤΩΤΗ Η ΛΑΝΕ.......

Εγώ σας Κισαμίτης, σαν  Χανιώτης δεν θα πάω απο το Ηράκλειο να ταξιδέψω για την Αθήνα, αλλά θα πάω με τα καράβια της ΑΝΕΚ απο τα Χανιά. Έτσι μου έλεγαν και με έμαθαν χρόνια τώρα παπούδες και πατεράδες, ...."Παιδί μου την δική μας εταιρεία να προτιμάς, την δική μας που την κάναμε για μας, για να μην μας σκυλοπνίγει ο κάθε εφοπλιστάκος" ... και αυτοί βέβαια είχαν πιστέψει τα λόγια του ιδρυτή της, του Ειρηναίου.

Αυτό το έκπτωτη η ΛΑΝΕ απο την γραμμή Κίσαμος-Αντικύθηρα-Κύθηρα Γύθειο - Πειραιά, που διαβάζω τελευταία απ΄όλα τα ΜΜΕ ......με εκπλήσσει... για ποια ΛΑΝΕ μιλάμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: