Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Έχω ξαναγράψει ότι στηρίζω την διοίκηση του Κισσαμικού στις επιλογές της, γιατί απλά ξέρω ότι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην δεύτερη σε τάξη κατηγορία πρέπει να έχει όλα αυτά τα απαραίτητα... γήπεδο-αποδυτήρια-προπονητικό κέντρο και φυσικά φιλάθλους. Βλέπω και ακούω.. περισσότερο έρχονται και μου λένε, πόσο λάθος ήταν η απόφαση του προέδρου να πάρει την ομάδα απο το Καστελάκι, να αλλάξει έδρα στην ομάδα και να την πάει στα Χανιά. Εντάξει λάθος ήταν αφού το λέτε εσείς, σίγουρα λάθος ...αλλά δεν μας λέτε και τι θα ήταν σωστό; Κατηγορείτε την απόφαση αλλά δεν έχετε και αντιπρόταση, εσείς που την ξέρετε την ομάδα καλύτερα απ' όλους. Τι έπρεπε να κάνει;
 Λογοπαίγνιο έγινε και το πήρατε βαρέως .... που από την στεναχώρια σας δεν θα ξαναπάτε στο γήπεδο!!! Λες και πηγαίνατε!! 
- Αν ο πρόεδρος έλεγε λόγω χάρη "Η ομάδα παίζει όλα τα παιχνίδια της στα Χανιά επειδή δεν έχουμε ΓΗΠΕΔΟ, ούτε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ, και αποφασίσαμε για να μην τραυματίζονται οι ποδοσφαιριστές (επαγγελματίες) κάνοντας προπόνηση σε απαράδεκτες συνθήκες, να μετακομίσουμε στο προπονητήριο των Χανίων που μας παραχώρησε ο Δήμος Χανίων".. θα υπήρχε πρόβλημα; Όχι βέβαια απλά μας πείραξε η λέξη "έδρα" λες και είχαμε έδρα;
Η πορεία της ομάδος είναι τέτοια που δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει άλλο εδώ, ειδικά με αυτές τς συνθήκες. Εξάλλου κάθε τόσο όλο και κάτι μεταναστεύει προς το κέντρο, γιατί απλά δεν έχουμε την δυνατότητα να το κρατήσουμε ούτε με "σφαίρες", δεν έχουμε την δυνατότητα να του παρέχουμε έστω τα τυπικά. 
Ας μην κλαψουρίζουμε λοιπόν μιας και ο σύλλογος είναι επαγγελματικός και όλοι ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν να γίνει και να παραμείνει έτσι..
Εξάλλου υπολογίζω οτι αν βρεθεί ένας καλός επενδυτής απο την Κίσαμο, που θα έφερνε την ομάδα στο Καστέλι των 50 παρά κάτι φιλάθλων, ο πρόεδρος του Κισσαμικού δεν θα είχε αντίρρηση να του δώσει την ομάδα;

Υ.Σ Την Τετάρτη θα κάνουν εγκαίνια στο νέο γήπεδο στην Κάνδανο, με φυσικό τάπητα μάλιστα που θα είναι και επίσημα η έδρα της νεοφώτιστης Παλαιόχωρας στην Γ' κατηγορία.
Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: