Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΚ

Σήμερα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Φωτογραφικής ομάδας Κισάμου στο Aqua cafe στοΤελωνείο. Η έκθεση που έχει τίτλο "Φως και Χρώματα" θα διαρκέσει ως και τις 6 Αυγούστου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η φωτογραφική ομάδα Κισάμου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 σαν μία απο τις δράσεις της νεολαίας Κισάμου . Η ομάδα στο ξεκίνημα της οργανώθηκε και επιμελήθηκε  απο τον Γιώργο Αναγνωστάκη και τον Μενέλαο Παπαδημητράκη, ερασιτέχνες φωτογράφους και μέλη της νεολαίας Κισάμου. Ήταν μια πρώτη προσπάθεια καλέσματος ανθρώπων από όλες τις ηλικίες που αγαπούν τη φωτογραφία αλλά και μια πρώτη διδαχή της τέχνης της φωτογραφίας σε αρχάριους από ερασιτέχνες φωτογράφους με πολύ μεράκι και θέληση να οργανώσουν μια φωτογραφική ομάδα. 
Έκτοτε την ομάδα πλαισίωσαν άνθρωποι που συνεργάστηκαν και συνυπήρξαν αρμονικά ώστε να συστήσουν και επίσημο σωματείο μετά από 2 χρόνια το 2015 με την ονομασία Φωτογραφική Ομάδα Κισάμου (ΦΟΚ). 
Σήμερα η ομάδα μετράει τέσσερα δημιουργικά και γεμάτα χρόνια όπου έχει γίνει γνωστή στο χώρο της φωτογραφίας και σε άλλες πόλεις της χώρας, και φιλοδοξούν τα μέλη της να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι να δραστηριοποιούνται και να εξελίσσονται πάνω στην τέχνη της φωτογραφίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: