Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παρευρεθήτε στη εκδήλωση Κρητικής Μαντινάδας που διοργανώνουν το Πνευματικό Κέντρο Περβολακίων - Σφακοπηγαδίου “Άγιος Ανδρέας Κρήτης”, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός “Ράδιο Ριζίτες” την Παρασκευή  21 Ιουλίου και ώρα 9:00 μ.μ. στα Περβολάκια Κισάμου.
Θα μας διασκεδάσουν οι καλλιτέχνες της Κρητικής Μουσικής:
ΛΟΥΦΑΡΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΒΙΟΛΙ)
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΛΑΟΥΤΟ)
με τους συνεργάτες τους
Χορούς θα αποδώσει ο Χορευτικός Σύλλογος της Άλκηστης Ξηρουχάκη
Στην βραδιά θα συμμετέχει ο Σύλλογος Στιχουργών Νομού Χανίων με τον πρόεδρο του Θανάση Πατεράκη που θα μιλήσει για την Μαντινάδα και τα μέλη του συλλόγου Αντωνία Μηλογιαννάκη, Ελευθερία Αθουσάκη και τον αντιπρόεδρο Λευτέρη Κουτουλάκη που θα απαγγέλλουν ρίμες και μαντινάδες.
Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη παραδοσιακή μουσική και ατελείωτες μαντινάδες.
Εκ του Πνευματικού Κέντρου — Εκ του Ράδιο Ριζίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια: