Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Μετά από περίπου έναν μήνα, λήγουν τα δωρεάν μαθήματα κολύμβησης που διοργάνωσε, με απόλυτη επιτυχία και για τρίτη σερί χρονιά, ο Δήμος Κισσάμου, στη μνήμη του ηρωικού 16χρονου παιδιού, Θεοδώρου Εμμ. Σταθάκη. Φέτος, παρακολούθησαν τα μαθήματα, που έγιναν υπό την επίβλεψη του επιτελείου του καθηγητή Ιάκωβου Κουμή, 40 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Τα μαθήματα έγιναν στην παραλία "Μαύρος Μόλος" στην πόλη της Κισάμου.  
Η εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων θα ξεκινήσει στην παραλία Μαύρος Μόλος, σήμερα Δευτέρα στις 9 το πρωί και στο πλαίσιο αυτής θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα στα παιδιά που συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: