Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Σήμερα, 9 Ιουλίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 21.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου, παρουσία του Δημάρχου, Θεόδωρου Σταθάκη, συνεδρίασε εκτάκτως, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πρώην Δημάρχου Κισάμου και Ιατρού, Νικολάου Κατζουράκη.
Ο εκλιπών προσέφερε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία, αφενός από τη θέση του Δημάρχου Κισάμου (επί δύο τετραετίες), αφετέρου, τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου, όσο και ως ιατρός, υπηρετώντας το λειτούργημά του, στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, επί σειρά ετών.
Το ΔΣ Κισάμου αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
1. Να εκφραστούν  τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου, στην οικογένεια του εκλιπόντος.  
2. Να  παραστεί στη νεκρώσιμο ακολουθία σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου. 
3. Να κατατεθεί, αντί στεφάνων, χρηματικό ποσό στο Αννουσάκειο Ίδρυμα.
4. Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Δήμαρχο Κισάμου, Θεόδωρο Σταθάκη.
5. Να ονομαστεί μια οδός του σχεδίου πόλεως της έδρας του Δήμου 
Κισσάμου, ως οδός “Νικολάου Κατζουράκη”, στη μνήμη του εκλιπόντος.
6. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στα ΜΜΕ και στον τοπικό τύπο. 
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου
Σταυρούλα Βαρουχάκη - Μαραγκουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: