Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

16 φωτογραφίες μου στείλατε αυτό το Σαββατοκύριακο με τους κάδους της πόλης. Δεν είναι δυνατόν να τις βάλω όλες .. βάζω μερικές χαρακτηριστικές!! 
"Το πρόβλημα παραμένει δυστυχώς και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται. Οι κάδοι δεν φτάνουν, τα σκουπίδια είναι απ΄έξω και κάθε τέλος βδομάδας η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε έτσι, ούτε είναι οι καλύτερες εικόνες για την πόλη και τους τουρίστες. Κάτι πρέπει να γίνει."....Γράφετε 

Δεν υπάρχουν σχόλια: