Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ

Με αφορμή ανακοίνωση του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, σε σχέση με την ανεξέλεγκτη στάθμευση φορτηγών σε κεντρικούς δρόμους της πόλης της Κισάμου, λόγω φορτοεκφόρτωσης των προϊόντων τους, ο Δήμος Κισάμου θέλει να ενημερώσει για τα εξής:
Ο Δήμος Κισάμου έχει ανακοινώσει και εφαρμόσει τον κανονισμό λειτουργίας, σε ότι αφορά τις ισχύουσες ώρες φορτοεκφόρτωσης των οχημάτων εταιρειών διανομής προϊόντων, ώστε να αποφεύγεται η κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας. Συνεπώς, ο Δήμος Κισάμου πράττει το καθήκον του και με το παραπάνω, άρα δεν τίθεται θέμα μη εφαρμογής των κανονισμών που έχουν οριστεί. Απλώς, απαιτείται και η συνδρομή όλων των δημοτών στην τήρησή τους.
Συν τοις άλλοις, όπως αποδεικνύεται, κάποιοι από αυτούς που παραβιάζουν τους κανονισμούς είναι μέλη του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου. Για το λόγο αυτό καλούμε το Σύλλογο, με τον οποίο επιθυμούμε να έχουμε άριστη συνεργασία, να συνετίσει τα -εν λόγω- μέλη του και να τα ενημερώσει για τις ώρες που επιτρέπεται η φορτοεκφόρτωση των προϊόντων τους, βάσει του κανονισμού λειτουργίας που έχει αποφασιστεί από τον Δήμο Κισάμου. 
Τέλος, επικροτούμε την πρωτοβουλία του προέδρου του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου κ. Ευάγγελου Πατεράκη, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία, περιστατικό παράβασης κανονισμών από φορτηγό τροφοδοσίας εταιρείας. Η κίνηση αυτή θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς όλους τους Δημότες της περιοχής μας, αφού η τήρηση των κανονισμών και η αποφυγή παραβάσεων εις βάρος συνδημοτών μας, αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή για την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: