Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ταρακουνήματα θα έχουμε στους διευθυντές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Κίσαμο, αυτό ψιθυρίζεται στα εκπαιδευτικά στέκια. Μετακινήσεις και ανακατατάξεις που αν επαληθευτούν θα μας βάλουν σε συζητήσεις. Βέβαια κανείς δεν ξέρει πόσες εκπλήξεις θα έχουμε ως την αυριανή μέρα 28 Ιουλίου που ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης θα αποφασίσει για τις τοποθετήσεις, ανάλογα με τις δηλώσεις προτίμησης των εκπαιδευτικών που έγινα στις 25 του μήνα, αλλά ένα σίγουρο, θα έχουμε παντού νέους διευθυντές στην δευτεροβάθμια, και δυο σούπερ μετακινήσεις.
Τώρα για την πρωτοβάθμια ίσως ισχύσουν τα ίδια, αλλά εδώ έχουμε δυο διευθυντές που κατά 99% δεν θα αλλάξουν σχολείο, ο Αντώνης Σπανουδάκης και ο Μιχάλης Μπατουδάκης, στα υπόλοιπα σχολεία θα περιμένουμε, μιας και εδώ έχουμε ένα διευθυντή περισσότερο από τα σχολειά που έχουμε (Το δημοτικό σχολείο Γραμβούσας υποβαθμίστηκε).
Πάντως ο τρόπος επιλογής διευθυντών έχει φέρει σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση αλλά όπως φαίνεται και ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: