Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΠΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ

Η ιστορική ομάδα των Χανίων, ο Α.Ο Χανιά, για δεύτερη φορά πληρώνει τα λάθη του και ιδιαίτερα οτι δεν έχει μια διοίκηση και ένα πρόεδρο που να πονούσε την ομάδα. Δεν ξέρω αν την επόμενη χρονιά παίξει στην Γ΄κατηγορία μαζί με την Παλαιόχωρα ή θα διαλυθεί ήσυχα και απλά, αλλά κάποιοι δικοί μας, ντόπιοι καλοθελητάδες, θα πρέπει να αντιλήφθηκαν πόσο απέχει η επιτυχία απο την αποτυχία.... ένα πρόεδρο.
Τώρα επειδή πολλά λέγονται και γράφονται που δεν συμφέρουν εμάς αλλά αυτούς που βουλιάζουν, ο Κισαμικός θα βαδίσει μόνος του στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας δίχως συνενώσεις και τέτοια που θα μας έφερναν σε δύσκολη θέση. Απλά τώρα θα πρέπει εμείς και αυτοί που αντιδρούσαν στην μετακόμιση του, να τον στηρίξουμε πραγματικά ... και μπορεί να ξεκινήσει με πολλούς περιορισμούς την χρονιά του, αλλά σίγουρα τον Δεκέμβριο θα κάνει τις διορθωτικές κινήσεις του, μιας και θα πάρει αδειοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: