Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ

.....& Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κισσάμου, στο πλαίσιο της διαρκούς και αδιάκοπης εκπαίδευσης των Εθελοντών του,πραγματοποίησε την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017 μετεκπαιδευτικό σεμινάριο "Μη Κολυμβητικής Διάσωσης", στην παραλία του Μαύρου Μόλου, στην Κίσαμο.
Η συμπληρωματική εκπαίδευση αφορούσε τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, όπως επίσης και τεχνικές Μη Κολυμβητικής Διάσωσης.Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τον εξειδικευμένο σε θέματα Ναυαγοσωστικής εκπαιδευτή του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χανίων κ. Χαριτάκη Γιάννη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: