Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

.... συμμετείχαν στο νότιο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου ππ-πκα το οποίο διεξήχθη στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουλίου. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές γεννημένοι τα έτη 2002-2003 από την Περιφέρεια Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας, Πελοποννήσου, Κρήτης, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Νησιών Ανατολικού Αιγαίου και νότιων Ιονίων Νήσων.
Για τον Α.Ο Κισάμου σπουδαία εμφάνιση στα προκριματικά του Σαββάτου πραγματοποίησε η Ευαγγελίνα Ξανθουδάκη η οποία σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με άλμα στα 5.02 μέτρα προκρίθηκε στο τελικό του μήκους ανάμεσα σε 43 αθλήτριες.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στον τελικό με άλμα πάλι στα 5.02 μέτρα κατέκτησε την12η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Καλή εμφάνιση και για την σκυταλοδομία 4Χ80 .........
...των πανκορασίδων με τις Μελάκη-Κοκκινάκη-Κυρμπίζου-Ξανθουδάκη οι οποίες με χρόνο 42.73 τερμάτισαν στην 24η θέση.
Στα υπόλοιπα αγωνίσματα η Μέλπω Μελάκη στο προκριματικό των 80μ με επίδοση 10.91 κατέκτησε την 24η θέση, ο Στέφανος Χαρτζουλάκης στα 600μ με χρόνο 1.38.04 τερμάτισε 26ος και η Ελευθερία Κοκκινάκη στα 300μ με χρόνο 49.40 κατετάγη 42η.

Δεν υπάρχουν σχόλια: