Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ

Η γεώτρηση στον Πλάτανο έκλεισε γιατί δεν έχει σταλιά νερό γράφει ο υδρονομέας, σταματάει η άρδευση στον κάμπο του Τράχηλα, ενημερώνει ο δήμος... Νερό ξανά μετά από τις 5 του Σεπτέμβρη και εφόσον βρέξει....
Μια χαρά πάμε...
Υπολογίζω ότι με τα 150.000€ που θα πάρουμε σαν έκτακτη βοήθεια λόγω λειψυδρίας θα αγοράσουμε μπουκαλάκια νερό.....γιατί όπως πάει θα χρειαστούμε εκατομμύρια για νέες γεωτρήσεις και μελέτες αφαλάτωσης. 
Αλλά κατά τ' αλλά όλα δουλεύουν ρολόι .. 
Υ.Σ σε όλους τους δήμους που υπάρχει έλλειψη νερού την ευθύνη την έχουν αυτοί που δεν έχουν κάνει ούτε ένα έργο εδώ και χρόνια, στην Κίσαμο την ευθύνη την έχει ο Θεός που δεν βρέχει όσο πρέπει, και οι αγρότες που ποτίζουν για να ζήσουν..
Τόση ανεύθυνη δημοτική αρχή είχαμε χρόνια να δούμε, ασχολήθηκε μόνο με την μπίζνα της παραλίας αφήνοντας όλες τις άλλες προτεραιότητες στο έλεος του Θεού, μάλιστα έχουν μούτρα και κάτι πρώην αντιδήμαρχοι να βγαίνουν και να υπερασπίζονται το έργο που δεν έκαναν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: