Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;


 Βάση του καταστατικού του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου θα έπρεπε απο την Παρασκευή 23 Αυγούστου, νέος πρόεδρος να ήταν ο Νίκος Βερυκάκης. 
Να θυμίσω ότι ως και προχθές στην θέση του προέδρου ήταν ο Ευάγγελος Χουδαλάκης.
Όμως όπως πληροφορήθηκα όλα ειναι ακόμα ρευστά και θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη που έχει συμβούλιο ο σύλλογος
Τα σενάρια που ακούγονται ειναι τρία, παραμένει ο νυν πρόεδρος κ. Χουδαλάκης και για το υπόλοιπο της θητείας του Δ.Σ, αναλαμβάνει κάποιος άλλος, με πολύ πιθανόν αυτό που κουβεντιαζόταν εδώ και καιρό την κα Λαινάκη, και τέλος αν δεν τα βρουν να πάμε σε νέες  εκλογές 
Η θητεία του νέου προέδρου θα ήταν ως και τον Φλεβάρη του 2026 και ο εμπορικός κόσμος της πόλης εύχεται καλή θητεία στον νέο πρόεδρο, και ευελπιστεί να δει τις υποσχέσεις που έχει  πάρει το Δ.Σ, στην αρχή της χρονιάς τους, σχετικά με το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου και την ανασύσταση της εθελοντικής ομάδας να πραγματοποιηθούν.
Η πόλη χρειάζεται την βοήθεια του ΝΕΣΚ τώρα που η δημοτική αρχή είναι σε καλοκαιρινή σιέστα, και επιτέλους ας απαιτήσει όλα αυτά που θα μας κάνουν πόλη. Είναι και έτσι θέλουμε να πιστεύουμε ένα ανεξάρτητο όργανο ανάπτυξης και καλό όλων μας 
Ας ελπίσουμε να βρεθεί μια λύση αν και όπως φαίνεται και αυτός ο συλλογος βαδίζει στα χνάρια της δημοτικής μας αρχής αφού μετά και τον κ. Πατεράκη μαλλον ο συλλογος ειναι υποβασταζόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: