Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ;

Προς τον αγαπητό πρόεδρο των Καλλεργιανών που ήταν σίγουρος αφού του το υποσχέθηκαν οτι δεν θα καθαρογραφόταν η απόφαση να πάνε δηλαδή τα 74.400Ε εν αγνοία του, αντί για αναπλάσεις στο χωριό όπως ήταν συμφωνημένα και γραμμένα  στο σχολείο Καλλεργιανών.
Με τις υγείες σου....και μειον 112.000ε
«Έργα ανάπλασης & υποδομών ΤΚ Καλουδιανών & Καλεργιανών» που είναι γραμμένο στον ΚΑ 30-7323.018 με δαπάνη προϋπ/σμού 535.790,59 € για το οποίο δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία εκτέλεσης, προτείνεται μείωση της εγγραφή κατά 111.600,00 € για την εκτέλεση του παρακάτω αναγκαίων έργων στο σχολείο Καλλεργιανων.
- Φυσικά το θέμα φαίνεται να ειναι περίπλοκο πια αφού η βιασύνη της δημοτικής μας αρχής να φύγει το 5ο νηπιαγωγείο απο τον χώρο της Μητρόπολης δεν ειναι ξεκάθαρη, ούτε ο λόγος ειναι τα ποντίκια που απότομα μετά απο 20 χρόνια είδε ο αντιδήμαρχος κ. Γλαμπεδακης.. 
Έτσι η απορία μας... μεγαλώνει....
- Φεύγει ή το διώχνουν; Οτι και αν ειναι θα το μάθουμε αλλά εδώ ο κόσμος βουίζει για την επικείμενη συμφωνία ΙΜΚΣ & ikos.
Φαίνεται οτι ο σεβασμιότατος βλέπει μπροστά πολύ μπροστά απο τον καθένα που νομίζει οτι κανει έργο και με ένα σμπάρο έχει δυο τρυγόνια.
Και αναγκάζει με τον τρόπο αυτό να φτιάξει επιτέλους ένα 5ο νηπιαγωγείο η δημοτική μας αρχή (που δεν το φτιάχνει αλλά μας κοροϊδεύει πάλι) αλλά και οι ετοιμόρροπες τεχνικές σχολές θα γίνουν παλατάκι για μετέπειτα χρήσεις. 
Φυσικά ειναι κοροϊδία προς τους κατοίκους των Καλλεργιανών και τον πρόεδρο της να γινει έτσι που ήταν και στο συνδυασμό τους. 
Δια του λόγου το αληθές

Δεν υπάρχουν σχόλια: