Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΟΜΒΟ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στον κόμβο Δραπανιά.
Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του Κέντρου Υγείας Κισάμου τα οποία παρέλαβαν έναν άνδρα και μία γυναίκα τραυματισμούς και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.
Παράλληλα, μετέβη και η Πυροσβεστική υπηρεσία η οποία προχώρησε σε πλύση του δρόμου.
Για τα ακριβεί αίτια του τροχαίου προανάκριση διενεργεί η τροχαία ΒΟΑΚ
Το αστείο βέβαια ειναι η λέξη κόμβος που θα πρέπει να αντικατασταθεί με την λέξη φονικό σημείο, αφού μόνο στην Μποτσουάνα και εκεί δύσκολα θα βρεις τετοιο ισόπεδο κόμβο. Είμαστε βέβαια ευτυχισμένοι που δεν έχουμε θύματα αλλά δυσκολο το βλέπω να κρατήσει πολύ αυτό αν συνεχιστεί να υπάρχει αυτό το είδος του κόμβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: