Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ;

Εμείς υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας, τους φιλοξενούμενους μας, τους ντόπιους έτσι στην παραλία του γηπέδου εκεί που γινεται το Κισαμίτικο φεστιβάλ..
Δείτε το νέο στοπ που λανσάρει η δημοτική μας αρχή.. που νομίζει ότι κάνει και έργο ...Δείτε χάλι....
Τέτοια ανευθυνότητα δεν έχει ξαναγίνει μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί την κράζουμε.
Ημέρα πένθους για ότι συνέβη στο ΒΟΑΚ, ημέρα πένθους ακόμα και για την δημοτική μας αρχή που δεν έκανε την πρώτη εκδήλωση στο φεστιβάλ Τέχνης και Γεύσεων... Κλαψίνους όμως οι περισσότεροι για τα μάτια του κόσμου, εύχομαι να μην συμβεί κάτι στους δρόμους της πόλης εκεί που λείπουν σήματα στοπ. Εύχομαι να μην συμβεί εντελώς τίποτα ακόμα και στις χιλιάδες λακκούβες που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλη την πόλη. 
Κλάψτε μετά γιατί σκοτώνονται παιδιά στους δρόμους....
Τέτοια χάλια η πόλη είχε να ζήσει χρόνια ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: