Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ..

 Σύσκεψη, μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε το θέμα της οδικής ασφάλειας του ΒΟΑΚ καθώς και το χρονοδιάγραμμα για το τμήμα του δρόμου Χανιά – Ηράκλειο – Χερσόνησος.

Ακούστε τον περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη να λέει. . τι ζήτησε στην σύσκεψη με τον πρωθυπουργό για την γειτονιά μας.
✓ Να γίνουν μελέτες οδικής ασφάλειας, σε τμήματα που δεν έχουν γίνει και ιδιαίτερα από Χανιά ως Κίσαμος. Που όπως έμαθα αυτές οι μελέτες υπάρχουν απο το 2016, αλλά κάτι πρέπει να πούμε για ένα κομμάτι που σκοτώθηκαν πριν κάμποσες μέρες 3 νέα παιδιά.
Τίποτα άλλο, τα υπόλοιπα θα έρθουν μάλλον μόνα τους και υπολογίζω όταν τελειώσει το πολύ δύσκολο έργο Χανιά Ηράκλειο, αφού δεν αλλάζει κάτι και το έργο που μας ενδιαφέρει θα γινει μόλις τελειώσει το κομμάτι Ηράκλειο Χερσόνησος. 
Φυσικά έχω μια απορία, σίγουρα θα την έχουν και οι τρεις δήμαρχοι που περνάει στην επικράτεια τους ο νέος ΒΟΑΚ και περισσότερο ο δικός μας ... Αφού δεν ξεκινάει το τμήμα Χανιά -Ηράκλειο λόγω προβλημάτων γιατί δεν παρακαλούν να ξεκινήσει το Χανιά -Κίσαμος ; (Κίσαμος Χανιά καλύτερα;) 
Γιατί δεν το ζητούν μα 38 χιλιόμετρα ειναι ώσπου να το καλοσκεφτούν θα τα έχουν τελειώσει...


Δεν υπάρχουν σχόλια: