Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΠΕΡΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ "ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........

Πέρα που μας κοροϊδεύει αισχρά ο Δήμος μας με την ανακύκλωση, δείτε τον Κουρουπητό 1 πάνω από την λιμνοδεξαμενή Χρυσοσκαλίτισσας και παρακαλώ δώστε μεγάλη προσοχή στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο δέντρο !!!!
Στην συνέχεια ο Κουρουπητός 2 , στον χώρο που μεταφέρθηκαν οι σκουπιδοτενεκέδες της Χρυσοσκαλίτισσας και φυσικά πηγαίνουν το οτιδήποτε οι κάτοικοι ....ναι αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και την αποκομιδή των στερεών αποβλήτων !!!!
Και τελειώνω, δειγματοληπτικά, με τους κάδους μπροστά από ταβέρνα στο φαράγγι και στο χωριό μου την Βάθη ...ασυδοσία, ατιμωρησία και καπάκι η αναλγησία του Δήμου.
Iάκωβος Σπερελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: