Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ


 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνεται ότι, προς διευκόλυνση όσων πιστών επιθυμούν να μεταβούν στο προσκύνημα του Οσίου Νικηφόρου, Συρικάρι, προς προσκύνηση της Θαυματουργού Εικόνας Παναγίας «Βοηθείας» και του ιερού λειψάνου του Οσίου Ανθίμου του εν Χίω, το πρωί της Κυριακής, 25 Αυγούστου, συμμετέχοντες και στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου κ. Μάρκου, θα υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο. Αναχώρηση: Κυριακή πρωί 25 Αυγ., ώρα 8.00π.μ. από πλατεία Βενιζέλου. Επιστροφή άμα το πέρας της Θείας Λειτουργίας, περί ώρα 12.0μ. Το λεωφορείο διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ, ευγενής χορηγία του κ.Ιακώβου Χονδράκη, επιχειρηματία.
 Οι ενδιαφερόμενοι δια κράτηση θέσης καλούνται όπως επικοινωνήσουν με: κα Μανολία Ζουριδάκη, τηλ. 6971664524, κο Εμμανουήλ Μποτωνάκη, τηλ. 6972274323. Διαθέσιμες θέσεις περιορισμένες. Καλείται ο φιλάγιος λαός του Θεού προς ευλογία, πνευματική ενίσχυση και συμμετοχή στο μέγα αυτό πνευματικό γεγονός. 
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: