Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...

 6.000 άτομα υποδέχτηκε η Ρόκκα χθες στις γιορτές της .. Ας είναι παράδειγμα για μας των Καστελιανών πως γίνονται τέτοιους είδους εκδηλώσεις αλλά προπαντός πως πρέπει να είναι οι χώροι που γίνονται μεγάλες εκδηλώσεις. 
Ευτυχώς παραβρέθηκαν και κάποιοι της δημοτικής αρχής μας και πιστεύω να είδαν πως λειτουργούν και με τι υπευθυνότητα δημιούργησαν οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, τους χώρους υποδοχής, τα σημεία συγκέντρωσης και τους χώρους στάθμευσης
. Όσο για την φιλοξενία δεν το κουβεντιάζω...
Για το φετινό πρόγραμμα των γιορτών της Ρόκκας με τις «Μουσικές του Κόσμου και της Κρήτης στην Πανσέληνο», την Vamos Orchestra, το Aeolos Woodwind Quintet, και τις Chóres, ήταν ίσως η καλύτερη συναυλία που έχει παρουσιαστεί αυτά τα 11 χρόνια που υπάρχουν οι γιορτές, στον αρχαιολογικό χώρο, του όμορφου και περιποιημένου χωριού της Κισάμου.
Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους κατοίκους, στους εθελοντές, στον Ερυθρό Σταυρό και φυσικά στον Παναγιώτη, για το θαυμάσιο αποτέλεσμα. 
Εύχομαι να υπάρξει και συνέχεια..... αλλά να βρει και μιμητές.



Δεν υπάρχουν σχόλια: