Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ.....ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Η αλήθεια είναι ότι στο δημοτικό συμβούλιο και στην λογοδοσία της δημοτικής αρχής περί υδάτων τέθηκε το δίλημμα ότι κάποιοι δεν θέλουν το φράγμα του Ταυρωνίτη...που με τα λεγόμενα κάποιων συμβούλων είναι και δικό μας.....έργο. 
Δεν πιστεύω κανείς να μην θέλει την ευημερία του, δεν πιστεύω κανείς να μην θέλει αξιοποίηση των υδάτινων πόρων που σήμερα χάνονται, οχι μόνο η Κρήτη αλλά και σχεδόν όλη η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της λειψυδρίας.
Τελικά όμως και όπως φαίνεται από τα έγγραφα που κυκλοφόρησαν στην Διαύγεια το έργο είναι ακόμα στην περαίωση της σύμβασης και τα χρήματα του έργου θα ξεκινήσουν να έρχονται από το 2028. 
Για να μην πολυλογούμε, άσκοπα....    πόσα χρόνια θα χρειαστεί να τελειώσει τέτοιο έργο ; 
Ε με το καλό το νερό στην Κίσαμο το 2050.... ίσως και αργότερο αν υπάρχει ακόμα Κίσαμος!!!
Υ.Σ Τελικά εμείς δεν είμαστε εναντίον του έργου, απλά αυτοί που σκέφτονται ότι θα μας σώσει αυτό το έργο είναι εναντίον μας. το να ρίχνουμε όλες μας τις ελπίδες στο φράγμα που δεν εχει ξεκινήσει ακόμα ειναι άτοπο και αδιανόητο.... αφού όλοι θέλουν λύσεις σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: