Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΣΤΟ ΑΠΑΤΗΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ....

Ο ειδικός σύμβουλος ειναι εξαφανισμένος, αν τον δείτε πείτε του οτι τον ψάχνουν στο Λαφονήσι ..... δυστυχώς όπως φαίνεται και απο τις πολλές φωτογραφίες που έρχονται στην σελίδα δεν ειναι όλα καλά ακόμα και στο απάτητο και υπό προστασία Λαφονήσι.
Το νησάκι του Λαφονησιού ειναι έρμαιο του κινήματος της πετσέτας και όπως φαίνεται πλέον άρχισαν να καταστρέφουν τις αμμοθίνες για να έχουν την πολυπόθητη σκιά.
Πέρυσι δεν έμεινε αυγό για αυγό απο τις χελώνες αφού κάποιοι έβαζαν τους σκύλους τους στην προστατευόμενη νησίδα και φέτος χωρίς κανένα έλεγχο -μαλλον δεν προλαβαίνουν οι δήμοι εκεί έχουν πολύ δουλεια στις καντίνες- ούτε αποκατάσταση, ούτε επίβλεψη. Οι οικολόγοι έχουν ρίξει τα βλέμματα τους στην Φαλάσαρνα, εκεί ειναι ο ζόρες τους, και δεν βλέπουν τι συμβαίνει εκεί.
Οι φωτο όχι μόνο αυτές αλλά και με το φαινόμενο να έχει γεμίσει η πεντακάθαρη άλλοτε παραλία με πέτρες (που θα στηρίξουν τις ομπρέλες τους οι πετσετάδες) στην διάθεση των πρόσκαιρων οικολόγων του δήμου μας....
Υ.Σ Να μας πει μετά πόσα ειναι και τα ανταποδοτικά απο την είσπραξη εκεί ο δήμος μας, που όπως φαίνεται όλα ειναι μια προχειροδουλειά για το συμφέρον κάποιων.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: