Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

 Πραγματοποιήθηκε κανονικά χθες ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα του Νέου Κισσαμικού εν όψει της έναρξης για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου.
Ο Νέος Κισσαμικός ξεκινάει προπονήσεις σε όλα του τα τμήματα τις επόμενες μέρες, κ5-6 κ8 κ10 κ12 κ14 και η κ16 όπου τα παιδιά θα κάνουν προπονήσεις με την ομάδα του Νέου Κισάμικου ώστε να εξοικειώνονται μιας και η στρατηγική της ομάδας είναι να ακολουθούν την αποστολή κάθε παιχνίδι δυο ως τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές.
Προπονητές θα είναι το δίδυμο Βεστάκης- Σημαντηράκης με καθένα να έχει από δυο τμήματα ακαδημιών και τον Λευτέρη Βεστάκη να προπονεί την κ16 και τον Νέο Κισσαμικό.
Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι κοντά στην ομάδα θα βρίσκεται και τεχνικός σύμβουλος της Π.Α.Ε  Κισαμικός -Χανιά, Γιώργος Αμανατίδης για συμβουλές αλλά και  ανεύρεση ταλέντων. 
Η ομάδα πέρυσι ήταν από τις διεκδικήτριες της ανόδου στην Α΄ τοπικό Χανίων αλλά η πανδημία στέρησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να πανηγυρίσουν άνοδο οι πιτσιρικάδες της Κισάμου. Ας ελπίσουμε ότι φέτος θα τα καταφέρουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: