Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΑΛΑΚΙΑ

Τα πασαλάκια παρά το πότισμα των καθηγητών και του επιστάτη στο χώρο των ΕΠΑΛ Κισάμου, εκεί που θα γίνουν τα εργαστήρια, δεν λένε να μεγαλώσουν... μάλιστα ένα δυο απ' αυτά ξεράθηκαν από το πολύ νερό. Υπολογίζω ότι η προσπάθεια να έχουμε εργαστήρια φέτος φαντάζει δύσκολη, μιας και σε λίγες μέρες θα ανοίξει και το σχολείο.
Φυσικά ούτε είναι ωραίο το θέαμα μέσα στο χώρο του σχολείου το θερμοκήπιο του Τμήματος Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος να θυμίζει ότι από εκεί κοντά πέρασε κάποιος τυφώνας...
Θα μου πείτε τώρα πολλά ζητάς, εδώ έχει τόσο χώρο, τόσες νέες προκάτ αίθουσες, άπλα και ήλιο.. τι άλλο θέλεις;  Ναι έχετε δίκιο άλλοι δεν έχουν τίποτα απ' όλα αυτά που έχουμε εμείς και προσφέρουμε απλόχερα στα παιδιά μας.
Προτεραιότητα θα έπρεπε να ήταν τα Λύκεια στην πόλη .... αλλά εμείς έχουμε ρίξει το βάρος αλλού....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: