Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνουμε αγιασμό, μιας και μάλλον ματιασμένους μας έχουν αλλά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα ειδικά μετά τα όσα έχει τραβήξει το Δημοτικό στάδιο Κισάμου τα τελευταία χρόνια. 
Ξεκίνησαν χθες και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά ως το τέλος με την επανακατασκευή του ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου. Νέα υλικά, νέα εταιρεία, νέες ελπίδες.... ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει και μια επίβλεψη από τους ενδιαφέροντες... ειδικά του στίβου που κατά την γνώμη έως ότου παραδοθεί το ταρτάν να βρίσκονται εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: