Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΩ

«…τον εσχάτοις χρόνοις φανέντα, αρετής φίλον γνήσιον,
Νεκτάριον, τιμήσωμεν πιστοί, ως ένθεον θεράποντα Χριστού…»
Η Ενορία Βουλγάρω Κισάμου στις 8 και 9 Νοεμβρίου εορτάζει τον Πολιούχο και Προστάτη της, Άγιο Νεκτάριο του οποίου φιλοξενεί τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του, που αποτελεί αέναο πηγή αγιασμού. Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να συνεορτάσουν μαζί μας, να ασπαστούν τα Ιερά του Λείψανα και να αποκομίσουν την χάρη και ευλογία του.
Πρόγραμμα Εορτής
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019
6:00 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Ευλογίας του νέου ελαιοκάρπου.
8:00 μ.μ. Ιερά Παράκληση.
Σαββάτο 9 Νοεμβρίου 2019
7:15 π.μ. Όρθρος και Πολυιερατική Θεία Λειτουργία.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, όπως και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα υπάρχουν παραδοσιακά κεράσματα για όλους προσφορά των κατοίκων του χωριού.
Εκ της Ενορίας
Βουλγάρω

Δεν υπάρχουν σχόλια: