Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταεκβοντό Παλαιού Φαλήρου "χτυπάει" η καρδιά του 37ου Μαραθωνίου Αθήνας, και όλων των παράλληλων εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στην Αττική από την Τετάρτη 6 και θα κορυφωθούν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 με τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.
Στο περίπτερο του συλλόγου δρομέων Υγείας Χανίων υπάρχει και δική μας εκπροσώπηση μετά από παρέμβαση του αντιδημάρχου κ. Κελαιδή, με μετάλλια, μπλουζάκια, φυλλάδια του Λαφονήσιου δρόμου, του μόνου αναγνωρισμένου ιστορικού δρόμου της περιοχής μας, που κάθε χρόνο γίνεται στα νότια του Δήμου μας με την υποστήριξη Δήμου Κισάμου, Πολιτιστικού συλλόγου Πλοκαμιανών και των σωματείων του Ιναχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: